Okategoriserad

Säg hej till våra nya kollegor

By 19 juli, 2019 oktober 2nd, 2019 No Comments

Den lokala organisationskommittéen för Special Olympics World Winter Games växer. De senaste veckorna har tre personer anslutit till teamet.

 

Gerda Nilsson Tjernström, Head of Health

Gerda Nilsson Tjernström har en bred erfarenhet från ideell, privat och offentlig sektor. Närmast kommer Gerda från rollen som verksamhetschef för Generation Pep, där hon under de senaste åren varit med och byggt upp organisationen och etablerat formerna för partnerskap med organisationer, företag och akademi. Hon har ett brett nätverk inom folkhälsoområdet. Gerda har också arbetat med strategiutveckling för flera stora företag och processförbättring inom offentlig sektor som konsult på McKinsey, och som biträdande rektor på en stor kommunal skola.

Hon började sin anställning i början av juni.

 

Per Lagerström, Head of Communications

Per Lagerström har varit kommunikationschef inom både ideell och offentlig sektor, arbetat med politisk påverkan både som PR-konsult och för intresseorganisationer. Han har varit chefredaktör och ansvarig utgivare för organisationstidningar och arbetat som content manager och copywriter på reklambyrå. Han har erfarenhet från internationellt arbete och har i två omgångar varit verksam i olika typer av tankesmedjor. Redan i slutet på 1980-talet var han projektanställd på RF:s utvecklingsenhet i Farsta. Nu närmast kommer han från en roll som ansvarig för kommunikation och idéutveckling på tankesmedjan Futurion.

Per börjar sin anställning som kommunikations- och marknadschef den 15 augusti.

 

Felicia Johnson, delegation support

Felicia Johnson är nyexaminerad turismvetare med stor erfarenhet från hotell- och evenemangsbranschen i Jämtland. Hon skrev sitt examensarbete i samverkan med Parasport Sverige, gällande servicenivå och bemötande från hotellpersonal för paraidrottare. Felicia kommer att fungera som Karin Riddar (Head of Operations) högra hand kring frågor som rör hotell, transport, service till delegationerna med mera.

Hon börjar sin anställning i mitten av juli.

 

Övriga teammedlemmar

Göran Hägerdal, Senior Project Manager

Karin Riddar, Head of Operations

Kristin Frilund, Head of Non-Sports Activities